top of page

Gyereknapi cukiságok Pécsen a Mischlerben


Legyen minden nap Gyereknap! Minden bizonnyal ez valamennyi csöppség óhaja és legyünk őszinték, mi felnőttek is erre vágyunk leginkább: csillogó szempárokra, vidám gyerekkacajra és elégedetten maszatos, teli pocakos apróságokra nap, mint nap!


Szeretjük az ünnepeket, de ennél jobban már csak azt szeretjük, ha minden együtt töltött alkalmat ünneppé varázsolhatunk! A május utolsó vasárnapjára kijelölt Nemzetközi Gyereknap is egy újabb lehetőség arra, hogy mosolyt csalhassunk kicsik és nagyok arcára - például a legnagyobb kedvencek bájos formába való öltöztetésével.


Az ugyan vitathatatlan, hogy immáron tombol a fagylalt szezonja és elsőszámú favoritnak számít a jeges finomság, de állandó kínálatunkból a színes cukorral díszített popcake és a mutatós mignonok is rabul ejtik a kicsi szíveket.


A vasárnapi gyereknapot mi látványos fagylaltkelyhekkel és mesefigurás formába bújtatott puncs mignonokkal várjuk!



Arra pedig külön is felhívjuk figyelmeteket, hogy immáron megújult, szezonális süteménykínálattal, számos extra finomsággal és itallal várunk Titeket mindhárom egységünkben! Érdemes eljönni és kipróbálni őket, visszajelzésetekért nagyon hálásak vagyunk!


Gyertek, élvezzük együtt május utolsó vasárnapját és töltsük meg gyerekzsivajjal a Mischler cukrászdákat!


  • Mischler Cakes: Árkád Pécs alsó szint, az Interspar előtt

  • Mischler Cukrászda & Bisztró: Árkád Pécs felső szint, a Media Markttal szemben

  • Mischler Cukrászda: Erkel Ferenc utca 8. (Uránváros), a PTE Orvosi Karnál, a Lidl mellett

  • Webshop: https://www.mischlercukraszda.hu/webshop




Fotó: Gadget Fotó - Kiss "Gadget" Zoltán






Comments


bottom of page