top of page

Nőnapi mignonválogatások a Mischlerben



Mignon, azaz franciául a "kis kedvenc" idén elrabolta nálunk a női szíveket, így kézenfekvő volt, hogy azt kínáljunk nektek a tavaszt is köszöntő Nőnap alkalmából idén.



Az eredetileg magyar kis méretű sütemény előbb kugler néven vált ismertté, majd idővel rajta "ragadt" a franciás jellegű elnevezés. Nagyon hálás desszertke, számtalan verziója ismert és ezáltal nem szab határt a cukrászok kreativitásának. A mi hölgyeink rendkívül nehezen döntöttek mind az ízek, mind a bevonatok vonatkozásában, így a kedves Vendégeinknek is szabad kezet hagyva választhatók klasszikus fondant és különleges, prémium csokoládé bevonattal is.


De mit rejt a belsejük? Csupa finomságot, kellemet, bájt, ínycsiklandó pikantériát, csakúgy, mint a női lélek...


A csokoládé az érett ízek harmóniája, a pisztácia a szemtelenség, a fehércsokoládé és a málna párosa az elegancia, míg a madagaszkári vanília és szeder a pikantéria duója. Mint a nő ezer arca, ki mit érez ki belőle...

Köszöntsük hát ilyen finomságokkal a csodálatos Asszonyokat, Kisasszonyokat, Hölgyeket, Lánykákat, a szívünket kedves vagy általunk mélyen tisztelt valamennyi NŐT március 8-án!





Mignonválogatásaink 4 és 8 darabos változatban, mutatós díszdobozban kérhetők.


Mivel süteményeink kivétel nélkül egyediek és bár jelentős, de néha az igényekhez mérten limitált számban készülnek, ha semmiképp nem szeretnél lemaradni róla, add le előrendelésedet cukrászdáink egyikében vagy webshopunkon keresztül, esetleg e-mailen (hello@mischlercakes.hu) még időben (kedd estig)!


Ne feledjétek, március 8-án, ezen a szép pénteki Nőnapon igen változatos extra kínálattal várunk Titeket mindhárom cukrászdánkban!





  • Mischler Cakes: Árkád Pécs alsó szint, az Interspar előtt

  • Mischler Cukrászda & Bisztró: Árkád Pécs felső szint, a Media Markttal szemben

  • Mischler Cukrászda: Erkel Ferenc utca 8. (Uránváros), a PTE Orvosi Karnál, a Lidl mellett

  • Webshop: https://www.mischlercukraszda.hu/webshop


Várunk Titeket szeretettel és a legnagyobb tisztelettel köszöntünk minden Hölgyet!



Fotók: Gadget Fotó - Kiss "Gadget" Zoltán


bottom of page