top of page
hullám_nagy_sárga.png

MISCHLER CAKES

DSCF2470.jpg

Volt egyszer egy álmunk...

 

egy cukrászda és mögötte egy cukrászműhely, ahol a legjobb alapanyagokból illatos, finom, minőségi sütemények készülnek értő, gondoskodó kezek között.

 

Többféle sütemény, hogy mindenkinek jusson kedvére való. Olyanok, amelyek otthonunk, nagymamáink konyhájának ízvilágát idézik és olyanok, amelyek modernek, vibrálóak, újak, akár "mentesek" is. Legyen klasszikus és legyen egyedi. Sokféle, mert sokfélék vagyunk.

 

Ez lett tehát a Mischler Cakes Kézműves Cukrászműhely. 

 

Az első Cukrászdánk 2015-ben nyílt a pécsi Árkád Bevásárlóközpont alsó szintjén. Kis színes lámpákkal díszített helyünk igen gyorsan kinőtte magát és ismertsége, elismertsége révén egyre nagyobb közönséghez juthatott el. 

2022-ben pedig megnyitottuk a Mischler Cukrászda és Cukrászműhelyünket Pécsett az Orvosi Egyetem szomszédságában az Erkel utcában!

Jó süteményt a legjobb alapanyagból. Ennek jegyében gondolkodva tudatosan nagy hangsúlyt fektetünk alapanyagaink minőségére: gyümölcsök, kizárólag állati eredetű tejtermékek és magas kakaó tartalmú, kiváló minőségű csokoládék felhasználásával, szigorúan hozzáadott tartósítószertől mentesen készítjük hagyományos és trendi süteményeinket.

 

A hungarikumok közé tartozó desszertek (például Dobos torta) vagy Ország torták esetében is teljes mértékben ragaszkodva az eredeti receptúrákhoz a hagyománytisztelet jegyében.

A Mischler Cakes több, mint egy név vagy egy hely. A Mischler Cakes egy csapat, amely kreatívan, kitartóan és elhivatottan dolgozik Vendégeink elégedettségéért, öröméért és azért mert meggyőződésünk, hogy a Vendégeink a legjobbat érdemlik!

Kóstoljátok meg süteményeinket! 

DSCF2414.jpg
bottom of page