top of page
hulla%CC%81m%20nagy%20ke%CC%81k_edited.p

RENDELÉSI FELTÉTELEK

RENDELÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI IRÁNYMUTATÁSOK

Rendelhető sütemények és sütik listája és árlistája elérhető a mischlercakes.hu weboldalon, valamint a Facebook-profilunkon a „Menü” oldalon!

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

 

A megrendelés minimális összege 5000 Ft (az 5000 Ft-os határ alatti megrendelések esetén házhozszállítás nem lehetséges).

A szállítás minden nap 10:00 és 15:00 óra között történik.

 

3. Rendelését Pécs közigazgatási területén belüli házába szállítjuk 1000 Ft szállítási díj ellenében. A Keszü, Pellérd és Kozármisleny részére történő szállítás díja 1500 forint. A szállítási határidő minimum 2 nap a megrendelés beérkezésétől számítva. Rövidebb határidővel (24 óra) kapható sütemények rendelhetők a boltban található süteményekből, S.O.S sütemények címkével. A megrendelést minden esetben megerősíti a megadott e-mail címre küldött levél. A fizetés vagy a megrendelés a számla kiállításának napján esedékes, a megrendelés a megfelelő összeg kifizetése után véglegesítésre kerül.

FIZETÉS

 

Banki átutalás: megrendelését banki átutalással is rendezheti.

Bankszámlaszám:

MKB Bank Nyrt.

10102440-53686000-01005002

Kérjük, a „Megjegyzések” mezőben adja meg megrendelésének azonosító számát!

 

Bankkártyás fizetés:

Bankkártyás fizetéskor webhelyünk egy biztonságos internetes oldalra irányítja Önt, ahol a fizetést megteheti.

A megrendelés leadásáról számítva 2 nap áll rendelkezésére véglegesíteni megrendelését.

 

Paypal:

PayPal egy online pénzügyi szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy biztonságos internetes számlával fizessen termékeinkért. Csak hozzá kell adnia a bankszámla, a hitelkártya és a betéti kártya adatait, és a PayPal segítségével történő fizetéskor kiválaszthatja, hogy melyik kártyát vagy számlát szeretné használni.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

 

Megrendelését a pécsi Mischler Cakes Cukrászda boltban, a Bajcsy-Zsilinszky utca 11/1 szám alatt (az Árkád Bevásárlóközpont földszintjén, az INTERSPAR áruházzal szemben) veheti át.

bottom of page