top of page

Húsvéti desszertválogatások és kalácsok a Mischler Cukrászdákban


A természet már az újjászületés eufóriájában tobzódik, amit a naptári tavasz megérkezte is alátámaszt immár. No és a Húsvét vészes közeledte! Idén különösen korán ünnepeljük ezt a hagyományokkal teli ünnepet, melynek megédesítésére a legnagyobb kedvenceitekkel készültünk!


Abszolút sztárunk a húsvéti süteményválogatás, amit a legnépszerűbb alkalmi, szezonális és ismert desszertjeinkből állítottunk össze úgy, hogy sokan sokfélét kóstolhassanak belőle!



Húsvéti süteményválogatás


A csomag tartalmaz 7 db tejszínes epertorta szeletet, 6 db karamellás tarte-ot, 7 db. belga csokoládé szeletet, 6 db puncs mignonkát, 8 db feketeribizlis brownie szeletet és 6 db mini képviselő fánkot, tehát tökéletes aránya és egyensúlya a hagyományosnak és újnak, az ízek harmóniájának.


A változatosság gyönyörködtet, a finomság pedig jár mindenkinek, így gondolva a glutén-, laktóz-, tejfehérje érzékenységgel vagy cukorbetegséggel küzdőkre is, összeállítottuk tavaszra hangolt mindenmentes válogatásunkat, hogy senki ne maradjon ki a jóból!





A "mindenmentes" válogatás tartalmaz 2 Sacher desszertet, 4 zserbó kockát, 4 epres-diós élő sütit és 3 szeletet az abszolút favorit mindenmentes trüffelből.


Húsvéti fonott kalácsok - sósan vagy édesen






És azok az isteni fonott, foszlós kalácsok! Amik sósan a sonkához, édesen a mama lekvárjához passzolnak a legjobban (bár mi pisztáciakrémmel is imádjuk)! Nos, nélkülük sem telhet el az ünnep!









Végül ne feledkezzünk meg a stílszerű "apróságkról": a tojás formájú Ischlerek, a mókás húsvéti popcake-ek és a szokásos népszerű macaronok sem hiányozhatnak a nyuszi fészkéből vagy épp a locsolóknak szánt kínálatból! Mint ahogy népszerű sós aprósüteményeink sem, mint a teasütemény, a sajtos rúd vagy az isteni pogácsa.


Készülünk emellett ízében és dekorációjában is ünnepi tortákkal, de kérhetitek hagyományos kedvenceiteket is ünnepi díszbe öltöztetve.




Ne feledjétek, rendelhettek tőlünk személyesen akár az Árkád alsó szintjén található Mischler Cakes-ben vagy az Erkel utca 8. szám (Egyetemváros) alatti cukrászdánkban is, sőt akár webshopunkon keresztül is!


Termékeinket már online is megtaláljátok és kérhetitek akár házhoz szállítással is!




Előrendelést felvenni utoljára március 27-én, szerdán tudunk, utána már csak pultunkból vagy egyedi kérés alapján, azonnal kiajánlható tortáinkból tudtok majd választani!


Reméljük mindenki megtalálja kedvencét kínálatunkban és idén is együtt ünnepelhetjük a tavasz legfinomabb napjait!



Mischler csapat










Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page