top of page

Kedvenc ízeitek - nagyban!


Hadd mutassuk be nektek a nyárral együtt beköszöntött újdonságaink közül egész tortaként is rendelhető finomságainkat!


Bár a kánikula egyértelműen a fagylaltok, fagyikelyhek és fagylalttorták időszaka, a Nutella és a málna szerelme évszaktól függetlenül örök és állandó. Immáron nem csak sajttorta formában, hanem a lágy kakaós piskóták közé rejtett zamatos málna, tejszínes és csokoládé krémek találkozásaként is megtaláljátok kínálatunkban a nutellás-málnás tortát!


Nutellás-málnás torta







Az édes málna a karakteres, intenzív csokoládéval is kiváló párosítás, ami pedig a sajttorták rajongóinak külön jó hír: megérkezett a csokoládés-málnás sajttorta szeletben vagy egész tortaként is!









Csokoládés-málnás sajttorta


A mi személyes kedvencünk pedig a méltán népszerű Maxi King monodesszert mintájára készült mascarponés csokoládés krémből, karamellszószból és roppanós pörkölt mogyoróból álló trió alkotta zseniális Maxi King torta! Szeretjük, hogy szeretitek!


Maxi king torta



Tovább is van, mondjuk még...? A fantasztikus ízbomba feketeribizlis brownie és "mentes" tortaújdonságaink is igencsak figyelemre méltóak, éppen ezért bővebben is fogunk róluk írni... legközelebb! Addig is megtaláljátok finomságainkat az Árkád mindkét szintjén a Mischler Cakes-ben és a Mischler Bisztróban, az Erkel utcai csodacukiban (Mischler Cukrászda) és böngésszétek webshopunkat is, érdemes! ;-)









Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page