top of page

Kedvenc ízeitek - nagyban!


Hadd mutassuk be nektek a nyárral együtt beköszöntött újdonságaink közül egész tortaként is rendelhető finomságainkat!


Bár a kánikula egyértelműen a fagylaltok, fagyikelyhek és fagylalttorták időszaka, a Nutella és a málna szerelme évszaktól függetlenül örök és állandó. Immáron nem csak sajttorta formában, hanem a lágy kakaós piskóták közé rejtett zamatos málna, tejszínes és csokoládé krémek találkozásaként is megtaláljátok kínálatunkban a nutellás-málnás tortát!


Nutellás-málnás torta

https://www.mischlercukraszda.hu/product-page/f%C5%91z%C3%B6tt-kr%C3%A9mes-nutell%C3%A1s-m%C3%A1ln%C3%A1sAz édes málna a karakteres, intenzív csokoládéval is kiváló párosítás, ami pedig a sajttorták rajongóinak külön jó hír: megérkezett a csokoládés-málnás sajttorta szeletben vagy egész tortaként is!


https://www.mischlercukraszda.hu/product-page/csokol%C3%A1d%C3%A9s-m%C3%A1ln%C3%A1s-sajttorta
Csokoládés-málnás sajttorta


A mi személyes kedvencünk pedig a méltán népszerű Maxi King monodesszert mintájára készült mascarponés csokoládés krémből, karamellszószból és roppanós pörkölt mogyoróból álló trió alkotta zseniális Maxi King torta! Szeretjük, hogy szeretitek!


Maxi king torta

https://www.mischlercukraszda.hu/product-page/f%C5%91z%C3%B6tt-kr%C3%A9mes-maxi-king-tortaTovább is van, mondjuk még...? A fantasztikus ízbomba feketeribizlis brownie és "mentes" tortaújdonságaink is igencsak figyelemre méltóak, éppen ezért bővebben is fogunk róluk írni... legközelebb! Addig is megtaláljátok finomságainkat az Árkád mindkét szintjén a Mischler Cakes-ben és a Mischler Bisztróban, az Erkel utcai csodacukiban (Mischler Cukrászda) és böngésszétek webshopunkat is, érdemes! ;-)


https://www.mischlercukraszda.hu/webshop
290 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page