top of page

Randizzatok velünk a Mischler Cukrászdákban!

Frissítve: febr. 10.


Valentin piros szívecskés ünnepe az angolszász országokból gyűrűzött be hozzánk és rövid idő alatt népszerű lett. Érthető, hiszen, szeretni és szeretve lenni, kapni, de még inkább adni.. ezek mind a legjobb dolgok legyen akár hétköznap vagy Valentin nap!


Február 12 és 14. között, a Mischler Valentin nap(ok) keretében idén is megtaláljátok nálunk kedvenc alkalmi desszertjeiteket, hogy az édes kettes tényleg hű lehessen nevéhez!


A legnagyobb favoritok ízbomba mousse szíveink, amelyek idén fehércsokoládés-meggyes és málnás-joghurtos ízekben készülnek!


Kétszemélyes minitortáink is visszatérnek krémesen lágy belga csokoládé és ellenállhatatlan epres-mascarpone ízekben.A klasszikus, házi készítésű ribizlilekvárral töltött linzerszívek és a szívet formázó macaronok sem maradhatnak ki, mert tudjuk, hogy nagyon szeretitek őket!
Bisztrónkba pedig a készlet erejéig visszatér S. Cherry desszertünk a francia szerelem képviseletében: ez az ízgazdag desszert meggyes-mandulás omlós alapon, tonkababos krémbe rejtett meggybetéttel varázsol el. ínyenceknek ajánljuk!


Reméljük mindenki megtalálja a maga vagy párja számára legkedvesebbet kínálatunkban és idén is együtt ünnepelhetjük Cupido szorgos munkájának eredményét!


Előrendeléseiteket leadhatjátok személyesen akár az Árkád alsó szintjén található Mischler Cakes-ben vagy az Erkel utca 8. szám (Uránváros) alatti cukrászdánkban is, sőt akár webshopunkon keresztül is!

Valentin desszertjeinket már online is megtaláljátok és kérhetitek akár házhoz szállítással is!

https://www.mischlercukraszda.hu/webshop


És ha elfogadtok egy jó tanácsot: szerintünk nincs annál romantikusabb első vagy sokadik randi, mint egy cukrászdában finom desszertek, illatos kávék vagy frissítő italok mellett elmélyedni a másik csillogó tekintetében!
Gyertek, randizzatok nálunk Valentin nap alkalmából (is) Erkel utcai cukrászdánkban! Barista kollégáink kedves meglepetéssel készülnek! ;-)95 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page