top of page

Ország torták a Mischler Cukrászdákban!

Frissítve: 2022. aug. 18.


Nálunk idén is megtaláljátok az augusztus hónap szupersztárjait, Magyarország tortáit! Huncut herceg szilva és Nagyi kedvence... már az idei győztesek nevei is sokat sejtetnek és ígérnek.


Augusztus 19-től immáron három helyszínen, a pécsi Árkádban található Mischler Cakes-ben és Mischler Cukrászda és Bisztróban, valamint legújabb, augusztus 20-án is nyitva lévő Mischler Cukrászdánkban Pécs egyetemi városrészében, az Erkel Ferenc utca 8. szám alatt is kóstolhatjátok mindkettő desszertkülönlegességet!


Mit is kell róluk tudni? Csábítóak és ellenállhatatlanok...


Fotó: Magyar Cukrász Ipartestület


A kiváló egri vörösbor és a kedvelt magyar szilva találkozása ihlette Huncut szilva hercegét. Alapja egy lisztmentes, mogyorós dacquoise felvert karamellizált csokoládés fahéj ropogóssal, amelyet lágyan rétegez egy üde, könnyed és zamatos, pikánsan fűszerezett szilvás csokoládé mousse, megbolondítva az egri borvidék kiváló családi pincészete által megalkotott classic vörösbor hangulatával, valamint a szintén vörösboros erdei áfonya-szilva zselé, így kényeztetve érzékeinket. A torta koronája a frissen szedett szilva ízét idéző gyümölcsös áthúzó. Izgalmasan hangzik, nem?


És hát Nagyi kedvence... Magyarország cukormentes tortája idén különleges ízpárosítást és alapanyagokat rejt.


Fotó: Magyar Cukrász Ipartestület


Az elegáns küllemű, hozzáadott cukor nélküli tortában az üde, kellemesen savanykás málnavelő, a fehércsokoládés pisztácia ropogós, valamint a könnyű mascarpone mousse harmonikus ízvilágát némi hibiszkusz virág és csipkebogyó velő teszi teljessé. A piskóta mandula- és kókuszlisztből készült, így gabonalisztet sem tartalmaz.

Mindemelett figyelemre méltóan alacsony szénhidráttartalommal bír, hiszen energiatartalma 233,8 kcal szeletenként, míg szénhidrát értéke 11,9 g vagyis a cukorbetegek számára is jó választás lehet, de mindenkinek ajánljuk, aki ügyel arra, milyen összetevőkből áll, amit elfogyaszt.


Ha felkeltettük érdeklődéseteket, kóstoljátok meg ezeket a desszertkuriózumokat péntektől az Árkádban, vagy pedig az Erkel utcai Mischler Cukrászdában, de webshopunkon keresztül is rendelhetők már!


Huncut szilva herceg:


Nagyi kedvence:


Várunk szeretettel!


Mischler Cakes - Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 11/1. alsó szint

Mischler Cukrászda és Bisztró - Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 11/1. felső szint

Mischler Cukrászda - Pécs, Erkel Ferenc utca 8.

ความคิดเห็น


bottom of page