top of page

Mischler csapat a döntőben a Magyarország étele 2023. - Szamos Mátyás Tányérdesszert versenyen!


Hatalmas hírünk van!

Tudjátok, hogy szeretjük a kihívásokat, a kreativitás igénylő feladatokat és legfőképp az alkotói szabadságot. Erre ösztönözzük kollégáinkat és tanulóinkat is, hiszen mindig öröm szívvel-lélekkel új, mások tetszését is elnyerő finomságokat alkotni.


Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete szervezésében meghirdetett szakmai verseny felkeltette cukrász kollégáink érdeklődését és arra késztette őket, hogy jobban elmélyedjenek az éttermi desszertek izgalmas világában.

A tányérdesszert némileg speciális, de izgalmas terep nekünk és rendkívüli örömmel tölt el minket, hogy az első forduló után lehetőségünk nyílik a döntőben is bemutatni a mi mesteri párosunk által kreált pályaművet a Magyarország étele 2023. - Szamos Mátyás Tányérdesszert versenyen a Magyar Gasztronómia Napján.

Fotó: https://magyarorszagetele.hu/szamos-matyas-tanyerdesszert-verseny-2023-versenykiiras/



Az idei éveben híres magyar költőnk, az Alföld poétája, Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója a téma, melyhez számtalan vers és életének főbb állomásai adtak inspirációt, Szamos Mátyás, pedig a kiemelkedő cukrász szakmai kvalitásaival és ambíciójával motivációt.


Desszertünk nevét, külalakját, összetevőit és a koncepciónak a tematikához való kapcsolódását egyelőre jótékony homály kell, hogy fedje a verseny előírásai miatt, de ígérjük, hogy amint lehet megmutatjuk, bemutatjuk nektek és reméljük, hogy ti is annyira fogjátok szeretni, mint mi!





A verseny Facebook oldalát és eseményét, valamint tovább információt itt találtok:

https://www.facebook.com/tanyerdesszert


Izgatottan várjuk a Magyar Gasztronómia Napján megrendezésre kerülő, 2023. március 18-ai döntőt, gondoljatok ránk és szurkoljatok nekünk! Ahogy szoktuk mondani: készüljünk együtt! Mert pécsinek lenni jó!

Comentarios


bottom of page