top of page

Karácsonyi desszertkínálatunk


Vasárnap meggyújtjuk az első gyertyát és lassan ünneplőbe öltöztetjük otthonunkat. Csodaidőszak következik. Élvezzük hát a téli időszak bekuckózós báját, a meghitt hangulatot, az ízek, illatok kavalkádját! Dőlj hátra, bízd ránk magadat és élvezd az ünnep édes ízeit!


Mi idén is igyekszünk mindenki válláról levenni a terhet a készülődés időszakában, így ezúttal is változatos kínálattal, kihagyhatatlan klasszikusokkal és igazi különlegességekkel várjuk a karácsonyt.


Mivel is kezdhetnénk, mint a legnagyobb favoritokkal: a süteményválogatásokkal!



Tudjuk, hogy nagyon szeretitek és hát vitathatatlanul igazatok is van, hiszen többféléből - a legnagyobb ünnepi kedvencekből - van benne több kisebb szelet, hogy mindenkinek jusson mindenből.


A karácsonyi süteményválogatás tartalma: 6 db Karamellás hatlapos, 8 db Zserbót, 5 db Csokis mignon, 6 db Gesztenye torta szelet, 7 db puncs szelet, 6 db Nutellás málnás sajttorta szelet.


A házi süteményválogatás tartalma: 7 db Flódni, 8 db Zserbó, 8 db Mini linzer, 8 db Mézes krémes, 9 db Hatlapos, 7 db Mini ischler





És hogy még nehezebb legyen választani: bejglijeink is visszatérnek!

A klasszikus diós, mákos bejgli akár cukormentes verzióban is kérhető, emellett lesz a különleges, ízgazdag flódnis (almás - mákos - szilva lekváros - diós) is, melynek kóstolását mi például képtelenek voltunk abbahagyni.


Mindezek mellett visszatérnek múlt évben hatalmas sikert aratott csokoládéval bevont csodáink: az étcsokoládés-diós, a fehércsokoládés-mákos bejgli mellett - közkívánatra - idén kérhető tejcsokoládés-diós és tejcsokoládés-mákos ízekben is! Nos, mi nehezen tudnánk megjósolni, hogy melyik lesz a legnagyobb favorit...



És még mindig nincs vége: lesznek olyan klasszikusok, melyek lassan megérkeznek pultunkba is, hogy minden nap egy kicsit közelebb kerülve az ünnephez, hangolódhassatok vagy akár Szentestére meg is rendelhessétek: zserbó, flódni, mézes krémes és igen, jönnek újra az ajándéknak is kiváló díszített mézeskalács csomagjaink...


Készülünk emellett ízében és dekorációjában is ünnepi tortákkal, de kérhetitek hagyományos kedvenceiteket is ünnepi díszbe öltöztetve.


Kezdődjék hát a tervezgetés!


Ne feledjétek rendelhettek tőlünk személyesen, vagy akár webshopunkon keresztül is! Termékeinket már online is megtaláljátok és kérhetetitek akár házhoz szállítással is!


Reméljük mindenki megtalálja kedvencét kínálatunkban és idén is együtt ünnepelhetjük az év legfinomabb napjait!


Mischler Cakes csapat




Comments


bottom of page