top of page

Változatos, vidám húsvéti desszertek


Tavaszias süteményválogatástól a figyelemfelkelő egyedi formatortáig, a klasszikus sós vagy édes fonott kalácstól az ötletes popcake-ig...idén is változatos és vidám kínálattal készültünk a tavasz legfinomabb ünnepére.


Azért is szeretjük a Húsvétot, mert igazi tavaszköszöntő ünnep klasszikus hagyományokkal és kreatív lehetőségekkel.


Hagytuk is szárnyalni Angi kolláganőnket, aki megálmodta és meg is alkotta a legcukibb húsvéti formatortát: a tojásból ránk kuncogó nyuszit, amelynek alapját bármely főzött krémes torta ízünkben kérhetitek, a kobakja pedig isteni puncsból készül! Ennél különlegesebb édes meglepetést elképzelni sem tudunk!


És hogy mi az, ami nélkül biztosan nincs Húsvét? Nos, semmiképp nem maradhat ki kínálatunkból a klasszikus sós és fonott kalács, vagy a gyerekek kedvence, az elmaradhatatlan, vicces húsvéti sütinyalókák nyuszis, báránykás, csibés, répás és még ki tudja hányféle köntösbe öltöztetve.

És persze az Ischler! Nyuszi hopp, nyuszi hopp ... díszes tojás formájú Ischlert is hozott. A jól ismert, saját készítésű házi ribizli és barack lekvárjainkkal töltött Mischler Ischlerek is új formát öltenek az ünnep tiszteletére.


A legnagyobb szeretettel és odafigyeléssel azonban mégis a húsvéti süteményválogatást állítottuk össze Nektek, mert most már tudjuk, hogy nagyon szeretitek. Sokféléből, a legjobbakból pont annyit, amennyit kell. Kellőképpen változatos és elegendő. Reméljük szeretni fogjátok!

Csupa isteni finomság: Lúdláb (csokoládés-meggyes) szeletek, Répa torta falatok, Gyümölcsös kosárkák, Macaronok, Ischler nyuszik, Képviselő fánkok


Dőljetek hátra, bízzátok ránk a sütést és élvezzétek a sütemények változatosságát, a pihenést és az ünnepet!


Rendeléseiteket akár már most is leadhatjátok március 31-éig (szerdáig) személyesen, telefonon, e-mailben vagy webshopunkon és ne feledjétek, elvitel mellett kérhetitek akár házhozszállítással is!

Forduljatok hozzánk bizalommal és támogassátok a helyi vendéglátást!








Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page