top of page

Randizzatok velünk a Mischler Cukrászdákban!

Frissítve: 2023. febr. 10.


Valentin piros szívecskés ünnepe az angolszász országokból gyűrűzött be hozzánk és rövid idő alatt népszerű lett. Érthető, hiszen, szeretni és szeretve lenni, kapni, de még inkább adni.. ezek mind a legjobb dolgok legyen akár hétköznap vagy Valentin nap!


Február 12 és 14. között, a Mischler Valentin nap(ok) keretében idén is megtaláljátok nálunk kedvenc alkalmi desszertjeiteket, hogy az édes kettes tényleg hű lehessen nevéhez!


A legnagyobb favoritok ízbomba mousse szíveink, amelyek idén fehércsokoládés-meggyes és málnás-joghurtos ízekben készülnek!


Kétszemélyes minitortáink is visszatérnek krémesen lágy belga csokoládé és ellenállhatatlan epres-mascarpone ízekben.



A klasszikus, házi készítésű ribizlilekvárral töltött linzerszívek és a szívet formázó macaronok sem maradhatnak ki, mert tudjuk, hogy nagyon szeretitek őket!




Bisztrónkba pedig a készlet erejéig visszatér S. Cherry desszertünk a francia szerelem képviseletében: ez az ízgazdag desszert meggyes-mandulás omlós alapon, tonkababos krémbe rejtett meggybetéttel varázsol el. ínyenceknek ajánljuk!


Reméljük mindenki megtalálja a maga vagy párja számára legkedvesebbet kínálatunkban és idén is együtt ünnepelhetjük Cupido szorgos munkájának eredményét!


Előrendeléseiteket leadhatjátok személyesen akár az Árkád alsó szintjén található Mischler Cakes-ben vagy az Erkel utca 8. szám (Uránváros) alatti cukrászdánkban is, sőt akár webshopunkon keresztül is!

Valentin desszertjeinket már online is megtaláljátok és kérhetitek akár házhoz szállítással is!


És ha elfogadtok egy jó tanácsot: szerintünk nincs annál romantikusabb első vagy sokadik randi, mint egy cukrászdában finom desszertek, illatos kávék vagy frissítő italok mellett elmélyedni a másik csillogó tekintetében!




Gyertek, randizzatok nálunk Valentin nap alkalmából (is) Erkel utcai cukrászdánkban! Barista kollégáink kedves meglepetéssel készülnek! ;-)



Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page