top of page

Nőnap a Mischler Cakesben


Idén is dekoratív, különleges desszertekkel készültünk a hölgyek előtt tisztelgő, nemzetközi Nőnap alkalmából, hogy édes meglepetéssel is köszönthessük őket, a csodás NŐKET!


Bár egy ideje semmi sem tervezhető vagy kiszámítható, mi igyekszünk megbízhatóan rugalmasak lenni, így bízunk az előrehozott, március 7-ei nőnapi pultunk létjogosultságában!


Gyertek tehát már vasárnap beszerezni nőnapi finomságainkat, de ne feledjétek, utána sem zárunk be, várunk Titeket minden nap és házhoz is rendelhetitek finomságainkat!

Változatos kínálatunk lehetőséget biztosít rá, hogy mindenki megtalálhassa azt a - hagyományos, trendi vagy mentes - süteményt, amellyel mosolyt csalhat a Hölgyek arcára.


Igazán finom vonalvezetésű, légiesen könnyed desszertként biztosan nagy sikert arathatunk az élővirággal díszített, egzotikus ízvilágú mangó-tejcsokoládé mousse desszerttel.



Romantikus, kecses megjelenésű desszertünk az epres-vaníliás linzer virág, mely élővirággal és friss gyümölcsökkel gazdagított megjelenése mellett ízletes, krémes töltelékével is levesz mindenkit a lábáról.


A Hölgyek örök kedvence a macaron sem maradhat ki Nőnapi kínálatunkból. A nálunk állandó jelleggel megtalálható 12 féle ízből igazán változatos válogatások állíthatók össze akár 6, akár 12 darabos ajándékcsomagként.



Emellett szív formájú macaronokkal is készülünk, hogy azt is méltón kifejezhessük, a szívünk értük dobog...


Bár az idei Nőnap más, mint az eddigiek, annyiban nem kell lemondanunk a köszöntésről és az ünneplésről, hogy személyesen, telefonon, e-mailben vagy webshopunkon leadott megrendeléseiteket, ajándékcsomagjaitokat változatlanul akár házhozszállítással is kérhetitek.

Forduljatok hozzánk bizalommal, és támogassátok a helyi vendéglátást!



Nőnapi kínálatunk: https://www.mischlercakes.hu/search-results/q-n%C5%91nap

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page