top of page

Nutella Nap 2021. február 5.

Frissítve: 2021. febr. 1.


A Nutella és mi...ez már régi történet. Amellett, hogy közel s távol nem ismerünk olyan gyereket, aki - ha megkóstolhatta - ne imádta volna az első pillanattól, más miatt is különlegesen kedves a szívünknek ez az olasz eredetű krémes finomság.


Lassan 3 éve, 2018. április 19-én lehetőségünk nyílt bepillantani az olaszországi Albában található, legelső Ferrero gyár kulisszái mögé, mely elképesztő professzionalizmusával és monumentalitásával lenyűgözött bennünket. Kóstolhattunk, figyelhettünk, ámulhattunk...menthetetlenül a Ferrero finomságok és az olasz dolce vita rabjai lettünk.Az előző és eddig az idei esztendő is azt sugallja nekünk, hogy minden édes pillanatnak örülni kell, minden apróság számít!Ezért azt gondoljuk, hogy az idei Nutella nap is fontos és kihagyhatatlan.


Készültünk is mindenféle Nutellával töltött, megbolondított, kiegészített finomsággal: jól ismert és méltán kedvelt nutellás-málnás sajttorta, a téli állandó kínálatunkban is megtalálható banános-nutellás macaron mellé érkezik a nutellás téli fagyi és a keksz formába zárt, nutellával töltött sütinyalóka is!

Várunk szeretettel Nutella napi kínálatunkkal 2021. február 5-én a készlet erejéig!További részletek a Facebook oldalunkon és az eseménynél: https://www.mischlercakes.hu/post/nutella-nap-2021-febru%C3%A1r-5

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page