top of page

Mischler Valentin - szerelmes napok 2024


A februári borús napok fénysugara a szerelem szívdobbantó ünnepe. Csempésszük bele a romantikát idejében napjainkba, gondolatainkba, ízlelőbimbóinkba és hangolódjunk együtt!

Mert bár szívünknek kedves párunk mellett minden nap ünnep, jó dolog időnként külön is megemlékezni róla és emlékeztetni őt is arra, hogy - ahogy Nora Roberts mondta - "az vagy nekem, mint szívnek a dobbanás, mint testnek a lélegzet, és mint léleknek a fény."


Hétfőtől, február 12-étől Valentin napig édes szerelem, csábító falatok és szerelmes hangulat vár cukrászdáinkban!


Engedd meg, hogy finom desszertkülönlegességeinkkel megédesítsük Valentin napját (is)!








Idén is készülünk kedvenc kis szív formájú mousse desszertjeitekkel, melyeket sós karamellás tiramisus és tejcsokoládés-meggyes ízekben találhattok meg kínálatunkban! Igazi különleges ízbombák, népszerű ízpárosítások!










Lesznek abszolút újdonságok is, mint a bájos, kecses málnás szív linzer és a dekoratív tarte fehércsokoládés-epres ízben. Különleges, könnyed, ünnepi finomságok, melyek garantáltan sikert aratnak majd! És persze legkisebb szerelmeink, a gyerkőcök kedvenc popcake-jei is szívecskékbe borulva várnak az ünnepi alkalomra!




Ha pedig osztoznátok az örömökben: fehércsokoládés krémmel töltött és friss, tavaszt idéző eperrel gazdagított mini tortácskáink közös falatozáshoz is ideálisak.




Fehércsokoládés-epres mini torta



Pultjaink mellett Erkel utcai cukrászdánk is teljes díszbe öltözik, hogy minél édesebb pillanatokat tölthessetek egymás társaságában! Hiszen nincs is annál értékesebb, mint az együtt töltött idő és nincs annál jobb, mint finom sütemények, forró italok társaságában elveszni egymás tekintetében és a pillanat varázsában! Nálunk minden adott a tökéletes első vagy sokadik randevúhoz, várunk szeretettel!





Valentin napi desszertjeink tehát hétfőtől szerdáig ellepik pultjainkat, de ha szeretnél biztosra menni vagy akár szíved (titkos) választottjának meglepetést okozni, rendelj előre - akár házhoz szállítással - webshopunk kínálatából a https://www.mischlercukraszda.hu/webshop oldalon!

Várunk Titeket cukrászdáinkban!


Mischler Cukrászda - Pécs, Erkel utca 8.

Mischler Cakes - ÁRKÁD Pécs

Mischler Cukrászda és Bisztró - ÁRKÁD Pécs







bottom of page