top of page

Készüljünk együtt a karácsonyra is! - Mischler karácsonyi kínálat 2023

A várva-várt Mischler süteményválogatások, beiglik, mézeskalácsok, macaronok, házias sütik vagy épp "mentesek", kedvenc egész tortáitok... végeláthatatlan a desszertkínálat, mely a ti ünnepi asztalotokat is díszítheti az idei karácsonyi ünnepekkor is!


"Közeleg...

Egyre gyorsabban. Egyre nagyobb léptekkel. Pedig az idő ugyanannyi. Minden nap. Huszonnégy óra. Mégis, egyre gyorsabban érkezik az ünnep. A karácsony. A szeretet ünnepe. Amikor szeretni kell. Legalább ezen a napon. Mert a karácsony a szeretet ünnepe... de a szeretet nem csak a karácsony ünnepe. A szeretet minden nap ünnepe. Benned és bennem.

Egymásban." - írta Csitáry-Hock Tamás és milyen igaza van!


Legyen minden nap ünnep, de az év legillatosabb, legfinomabb ünnepére, a karácsonyra mégiscsak igyekszünk - ha ez lehetséges - még több szeretetet belesütni.

Varázslatos időszak ez, amelytől mindenki vár valamit: ajándékot, segítséget, élményeket... amiben mi tudunk segíteni az az, hogy levesszük a sütés édes terhét a vállatokról.


Minden évben a legnagyobb sikere a gondosan, kedvenceitekből összeválogatott süteményválogatásoknak van, amik nálunk nem aprósütik és nem kekszek, hanem krémes, szaftos, nagybetűs sütemények!

Tudjuk, hogy nagyon szeretitek és hát vitathatatlanul igazatok is van, hiszen többféléből - a legnagyobb ünnepi kedvencekből - van benne több kisebb szelet, hogy mindenkinek jusson mindenből.



A karácsonyi süteményválogatás tartalma: 7 db Karamellás hatlapos, 8 db Zserbó, 6 db Csokis mignon, 8 db Gesztenye torta szelet, 7 db puncs szelet, 7 db Meggyes-diós desszert


A házi süteményválogatás tartalma: 7 db Flódni, 8 db Zserbó, 8 db Mini linzer, 8 db Mézes krémes, 9 db Hatlapos, 7 db Mini ischler


És hogy még nehezebb legyen választani: beiglijeink is visszatértek!


A klasszikus diós, mákos beigli akár cukormentes verzióban is kérhető, emellett lesz a különleges, ízgazdag flódnis (almás - mákos - szilva lekváros - diós) is.





Az idei év bomba újdonságai a tél zamatát idéző
gesztenyés-szilvás és marcipános-szilvás beigli,
melyeket nem érdemes lehagyni az ünnepi reggelek menüsorából.





Ünnepi extra kínálatunk ékköve a könnyed, kecses szilvás-vaníliás mousse torta, mely 8 szeletes méretben rendelhető.



És még mindig nincs vége: lesznek olyan klasszikusok, melyek most újra visszatérnek pultjainkba is, hogy minden nap egy kicsit közelebb kerülve az ünnephez, hangolódhassatok vagy akár Szentestére meg is rendelhessétek: zserbó, flódni, mézes krémes és az ajándéknak is kiváló díszített mézeskalács csomagjaink, mindig elérhetőek macaron válogatásaink és az univerzális ajándékutalványok is.


Készülünk emellett ízében és dekorációjában is ünnepi tortákkal, de kérhetitek hagyományos kedvenceiteket is ünnepi díszbe öltöztetve.


Ne feledjétek rendelhettek tőlünk személyesen akár az Árkád alsó szintjén található Mischler Cakes-ben vagy az Erkel utca 8. szám (Uránváros) alatti cukrászdánkban is, sőt akár webshopunkon keresztül is!
Termékeinket már online is megtaláljátok és kérhetitek akár házhoz szállítással is!



Előrendelést felvenni utoljára december 21-én, csütörtökön tudunk, utána már csak pultjainkból vagy egyedi kérés alapján, azonnal kiajánlható tortáinkból tudtok majd választani!


Reméljük mindenki megtalálja kedvencét kínálatunkban és idén is együtt ünnepelhetjük az év legfinomabb napjait!



Mischler csapat







Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page