top of page

Karácsonyi kínálatunk

Frissítve: 2020. dec. 1.

Ismét eljött az év legcsillogóbb, legillatosabb, leginkább várt időszaka. Az advent és az ünnep idén egy kicsit más, de mi igyekszünk mindenki válláról levenni a terhet a készülődés időszakában, így idén is változatos kínálattal, kihagyhatatlan klasszikusokkal és igazi különlegességekkel várjuk a karácsonyt.


Extra bejglijeink, melyek a kóstolás során hatalmas sikert arattak: étcsokoládés-diós és fehércsokoládés-mákos ízekben rendelhetők bevezető áron!



Klasszikus bejglijeink, melyek rendelhetők akár cukormentes változatban is: diós, mákos, flódnis (almás-diós-mákos-házi szilvalekváros).


Múlt évben is elképesztő népszerűségnek örvendett süteményválogatásunk, melyből minden bizonnyal a család minden tagja megtalálja kedvencét, így idén két süteményválogatással is készülünk:


Házi süteményválogatásunk: 7 db Flódni, 8 db Zserbó, 8 db Mini linzer, 8 db Mézes krémes, 9 db Hatlapos, 7 db Mini ischler



Klasszikus süteményválogatásunk: 6 db Karamellás hatlapos, 5 db Karamellás diós kosárka, 5 db Csokis mignon, 6 db Gesztenye torta szeletke, 7 db puncs szelet, 6 db Nutellás-málnás sajttorta szeletke



Kedvenc tortáitok is ünnepi díszbe öltöznek és persze készültünk egy különlegességgel is: gluténmentes Mozart tortánk igazán ünnepi ízeket ígér: mandula, csokoládé, pisztácia mousse tortaként az ünnepi asztal dísze lesz.



Aprósüteményeink köre is bővül igazi karácsonyi apróságokkal: florentin (de moszkauerként is ismert), meggyes macron (nem macaron, macron!) és hókifli is lesz az elmaradhatatlan mézeskalács csomagok mellett!


Reméljük ünnepi kínálatunk elnyeri tetszéseteket!


Ne feledjétek rendelhettek tőlünk személyesen, vagy akár webshopunkon keresztül is! Termékeinket már online is megtaláljátok és kérhetetitek akár házhoz szállítással is!



Készüljünk együtt idén is a karácsonyra!



Mischler Cakes csapat







Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page