top of page

Húsvéti finomságok a Mischler Cukrászdákban idén is!


Itt a tavasz juj de jó, Mischler húsvét csábító! ... - láthatjátok, már roppant kreatív és ünnepi hangulatban vagyunk és idén, ezeken a napfényes napokon is nagyon nagy örömmel állítottuk össze nektek ünnepi kínálatunkat, mely tartalmaz régi ismerősöket és kirobbanóan üde újdonságokat is azért, hogy nektek már tényleg csak a családdal és a sonkával kelljen foglalkoznotok!


Hadd mutassuk be elsőként Csip-csip tortánkat, amely az Húsvéti desszertek koronája. Őszinte rajongásunk tárgya ez a narancsos, fahéjas fűszerezésű répás-diós piskóta alapon fehércsokoládé mousse krémes desszert, aminek a tavaszias üdességét egy intenzív meggy püréből készült krém adja. Bevonata egy fehércsokoládés glaze réteg. Az ünnephez igazodva pedig étcsokoládéból kis fészket kapott, benne csibe macaronnal. Az összképet Amaréna meggy és élővirág teszi teljessé.


Aztán itt van még az elmaradhatatlan és mindig nagyon népszerű Húsvéti süteményválogatás visszatér és kedvenc szezonális és állandó süteményeitekből tartalmaz pont annyit, hogy mindenki mindenfélét kóstolhasson!


A süteményválogatás tartalma: 6 db Lúdláb (csokoládés-meggyes) szelet, 6 db Répa torta falat, 5 db Gyümölcsös kosárka, 7 db Macaron (vegyes ízekben), 8 db Ischler nyuszi, 6 db Képviselő fánk


Gondolva a glutén-, laktóz érzékenységgel vagy cukorbetegséggel küzdőkre is összeállítottuk tavaszra hangolt mindenmentes válogatásunkat, hogy senki ne maradjon ki a jóból!

A süteményválogatás tartalma:

2 db Mindenmentes Sacher, 3 db Mindenmentes trüffel, 4 db Zserbó kocka, 4 db Málna-dió élő torta









Nem feledkeztünk meg az ünnepi lakomák kötelező kísérőjéről a finom foszlós kalácsról sem, melyet kérhettek akár édes, akár sós ízben, hiszen a főtt tojás mellé ugyanolyan kiváló, mint a Nagyi házi lekvárjával, ugye?









Végül ne feledkezzünk meg a stílszerű "apróságkról": a tojás formájú Ischlerek, a mókás húsvéti popcake-ek és a szokásos népszerű macaronok sem hiányozhatnak a nyuszi fészkéből vagy épp a locsolóknak szánt kínálatból! Mint ahogy népszerű sós aprósüteményeink sem, mint a teasütemény, a sajtos rúd vagy az isteni pogácsa.



Készülünk emellett ízében és dekorációjában is ünnepi tortákkal, de kérhetitek hagyományos kedvenceiteket is ünnepi díszbe öltöztetve.


Ne feledjétek rendelhettek tőlünk személyesen akár az Árkád alsó szintjén található Mischler Cakes-ben vagy az Erkel utca 8. szám (Uránváros) alatti cukrászdánkban is, sőt akár webshopunkon keresztül is!

Termékeinket már online is megtaláljátok és kérhetitek akár házhoz szállítással is!



Előrendelést felvenni utoljára április 5-én, szerdán tudunk, utána már csak pultunkból vagy egyedi kérés alapján, azonnal kiajánlható tortáinkból tudtok majd választani!


Reméljük mindenki megtalálja kedvencét kínálatunkban és idén is együtt ünnepelhetjük a tavasz legfinomabb napjait!



Mischler csapat












Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page