top of page

Hétfőn nyílik a Mischler Cukrászda!

Frissítve: 2022. jún. 25.

A legnagyobb boldogsággal és büszkeséggel osztjuk meg veletek azt a csodás hírt, hogy június 27-én, hétfőn reggel a pécsi Erkel utca 8. szám alatt (a POTE és a Tüzér utcai Lidl között) megnyitja kapuit legújabb egységünk és büszkeségünk, a Mischler Cukrászda!



Hosszú évek körültekintő előkészítése, gondos tervezése és szervezése után végre eljött a nap, hogy megmutathassuk nektek, a cukrászat ezer arcát, és a cukrászdai vendéglátás kényelmét egy olyan helyszínen, amit teljes egészében mi álmodtunk meg.


Mi azt gondoljuk, hogy Vendégeink megérdemlik és szeretik azt, ami jó és szép és azt is, ami minőségi és finom. Amit már ismertek és szerettek, az megmarad, visszaköszön új egységünk kínálatában is. Mert azt már tudjuk, hogy szeretitek a házias és hagyományos, a klasszikus és modern, a szénhidrátcsökkentett és mentes süteményeket, az azonnal elvihető egész tortákat, a kiváló Pascucci kávékat, a fagylaltokat tölcsérben vagy kehelyben... vagy a limonádékat, a hűsítő nyári koktélokat, frissítő pécsi sört is.


De kínálatunk folyamatos változik, alkalmazkodik igényeitekhez, hiszen immáron cukrász kollégáink is tágasabb, modernebb közegben, közvetlenül új cukrászdánk kreatív műhelyében alkotják meg isteni alkotásaikat, a Mischler desszerteket.


Hadd invitáljunk hát meg Titeket június 27-étől, hétfő 9.00 órától új cukrászdánkba, melyet Uránvárosban az Erkel Ferenc utca 8. szám alatt, a Tüzér utcai Lidl szomszédságában találtok!



Várunk szeretettel!


Comentários


bottom of page