top of page

VISSZATÉR A CUPCAKE!

Frissítve: 2020. okt. 28.

Visszatér kínálatunkba a logónkban is megjelenő, nyitásunk óta ikonikus cupcake! 


Ezek a rendkívül jól variálható sokféle kis sütemények először a 18. században jelentek meg és azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek.


Muffinhoz hasonló, egyszemélyes formácskában kisütött, csésze méretű desszertet különféle díszítés (krém, cukormáz, tortadekoráció, gyümölcs vagy ezek kombinációja) fedheti.


Angolul a cupcake-et „fairy cake”-nek, azaz „tündérsüteménynek” is nevezik.

A „tündérsütemény” egy különös hivatkozás a méretére, ami pont elég lenne egy csapat apró tündérnek. Az angol „tündérsütik” sokkal változatosabbak méreteikben, mint az amerikai cupcake-ek, mert azok hagyományosan kisebbek és ritkábban van rajtuk cukormáz.

A mi újonnan visszatérő cupcake-jeinket keressétek mindig aktuális kínálatunkban és élvezzétek a vaníliás vagy csokis piskótát, mely belül is finomságot rejt! 


Kakaós piskótánk belsejében csokoládé vagy málna rejtőzik, míg vaníliás piskótájú cupcake-ünk belseje karamell krémmel van töltve. 



Nem beszélve változatos ízvilágú krémjeinkről, melyek málnás, csokoládés és fehércsokoládés ízekben, díszítésében variálva jelennek meg kínálatunkban.     #cupcake #árkádpécs #mischlercakes

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page