top of page

Bombasztikus Gyereknapi Meglepetés a Mischlerben!

Frissítve: 2023. máj. 27.


Immáron évek óta nálunk is kéz a kézben jár május első és utolsó vasárnapjának ünneplése, hiszen az Anyák a Gyereknapot is számon tartják!

Idén szorgos kis manóink és "szakértő tanácsadóink" segítségét kértük egy igazán vidám meglepetés kiagyalásához... így született meg a Mischler Kids Meglepetés, amely csupa olyasmit tartalmaz, ami garantáltan mosolyt csal a kis arcocskákra nem csak Gyereknapon, de onnantól kezdve bármikor!



Nézzük csak, hogyan is láttunk hozzá... először is megkértük a Koch Valéria Általános Iskola 1. és 3. osztályos tanulóit, hogy rajzolják le nekünk kedvenc süteményüket, vagy tervezzenek egyet! Ezeket összegyűjtve és mérhetetlen inspirációval gazdagodva rávarázsoltuk alkotásaikat a Mischler dobozra, hogy könnyen felismerjék, mit is kell keresniük. ;-)





Majd a dobozt megtöltöttük minden jóval: például egy igazi Tigrissel. Na, jó...pontosabban egy valódi, vitaminokban gazdag, gyümölcspürés Vitatigrissel!

És egy játékkal, melyet a gyerekek választhatnak ki mindig aktuális kínálatunkból. Eláruljuk, a "szakértő zsűrink" (gyermekeink) tetszését igencsak elnyerte a választék, így bízunk benne, a ti apróságaitok is meg fogják találni kedvencüket.

Választható meglepetéseink közül egy kis ízelítő! :)


És végül a legfontosabb... A Mischler Kids Meglepetés doboz fix tartalmát akár kiegészíthetitek kedvenc süteményeitekkel süti pultunk választékából, ahol az abszolút favorit sütinyalókától a mentes süteményeinkig bármit megtaláltok. Igen, akár fagyit is választhattok hozzá, hiszen végre rövidnadrágos idő köszöntött ránk.




Na, szerintetek is ellenállhatatlan? Ha felkeltette érdeklődéseteket gyertek és próbáljátok ki május 28-tól, Gyereknaptól Erkel utcai Cukrászdánkban, Pécsen az Erkel Ferenc utca 8. szám alatt, a Tüzér utcai Lidl mellett! Megismeritek a csodaszép kerthelyiségről! ;-)


Mert "az újdonságok nálunk születnek."











Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page