top of page

Anyák napi újdonságok a Mischlerben

Frissítve: 2023. máj. 27.

Május első vasárnapja az anyák, nagymamák, dédik, pótmamák ünnepe. Köszöntsük együtt őket a legnagyobb szeretettel, tisztelettel és kényeztessük őket kedvenc süteményeikkel!


Legyen akár kedvence a hatlapos, a krémes, vagy egy frissítő, gyümölcsös süti, nálunk megtaláljátok a megfelelőt! Ha pedig igazán különlegeset választanátok, kóstoljátok meg vadonatúj ízeinket: az üde Málnás frangipane tarte-ot vagy az "Erdő zamata" fantázianevet viselő erdei gyümölcsös krémmel töltött kakaós fánktésztás desszertünket, melyek díszítése is ünnepre hangolt!


Málnás frangipane tarte







Akik pedig az édes ropogtatnivalókat részesítik előnyben, minden bizonnyal örülni fognak ünnepi kekszkínálatunknak!





Ha pedig hiányolnátok mini tortáinkat, válogassatok webshopunk rendkívül széles választékából, ahol megtaláljátok 4 szeletes minitortáinkat is! ;-)




"Az életben a legtöbb szépség kettesével, hármasával, tucatjával vagy százával bukkan fel. Rengeteg rózsa, csillag, naplemente, szivárvány, fivér és nővér, nagynéni és unokaöcs, de csupán egyetlen ANYA van a világon."

Ha pedig verőfényes napsütés köszönti Anyák Napját, gyertek Anyukátokkal és pihenjetek meg vadonatúj kerthelyiségünkben az Erkel utcai Mischler Cukrászdában egy finom kávé és süti vagy fagyi mellett élvezve egymás társaságát! Szeretettel várunk Titeket!





Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page