top of page

Már elérhető Magyarország tortája a Mischler Cakesben!

Frissítve: 2020. okt. 27.

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének tagjaként idén is izgatottan követtük figyelemmel az Ország torta kiválasztásának folyamatát. Számunkra az Ország torta minden évben különleges, a hungarikumokhoz hasonlítható. Alapelvünk, hogy csakis a megadott receptúrájában szereplő magas minőségű, válogatott alapanyagokból, az előírásoknak megfelelően elkészítve adhatjuk át az alkotó szándéka szerinti élményt, mely díjazásra méltó lett. Így az augusztus 19-e óta nálunk is kóstolható Ország torta és Év Cukormentes tortája ennek megfelelően készült nálunk.

Az évről évre technikásabb és különlegesebb minőségi alapanyagokat felvonultató kínálatból idén Füredi Krisztián cukrászmester alkotása, a Curiostas - Kíváncsiság fantázianevet viselő alkotás került kiválasztásra és lett Magyarország tortája 2020-ban.A Curiositas mandulás tésztájára tejcsokoládés-mogyorós ropogós, birsalma zselé, mandula mousse és végül étcsokoládés áthúzó került. Az ínyenceknek igazi ízorgiát ígér ez a könnyed állagú, különleges ízpárosításokat adó desszert.


A korábbi évek hagyományainak megfelelően egyidejűleg kiválasztásra került az év Cukormentes tortája is, mely Dienes Andrea cukrászmester Szenivánéji álom fantázianevű alkotása lett. A hozzáadott cukrot nem tartalmazó torta ízvilágában a fahéjas meggylekvár és a könnyű meggyes habkrém dominál, melyet tejszínes-zabpelyhes angolkrémmel kombináltak. Tetejét cukormentes fehércsokoládé fedi, melyet liofilizált meggy darabok ékesítenek.Magyarország tortája és az Év Cukormentes tortája a készlet erejéig kóstolhatók szeletben és rendelhetők egész tortaként is.


Fotók: www.cukraszat.net


#orszagtorta #orszagtorta2020 #curiositas #szentivanejialom #pecsicuki #arkadpecs #keszuljunkegyutt #mutimitsutsz #tortarendelespecs #mischlercakes #mischlercakes_pécs


80 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page